čt28032024

úterý, 22 červenec 2014 07:44

Nebojte se zvednout ruku a podpořte on-line petici za používání antiperspirantů v MHD

Každý, kdo pravidelně cestuje v MHD, potvrdí, že v horkých letních dnech není vzduch v dopravních prostředcích zrovna příjemný a svěží. Přitom by kromě otevření všech oken stačilo tak málo – použít účinný antiperspirant. Říkáte si, jak by se to dalo změnit?

Zapojte se do on-line petice pod záštitou značky Rexona, která chce podpořit používání antiperspirantů před jízdou v městské hromadné dopravě a zahrnout tuto povinnost mezi pravidla pro cestující. Zpříjemněte si cestování v MHD v parných dnech i vy pouhým kliknutím na www.svezivzduchvmhd.cz. Rexona pak doručí příslušné „podpisy“ dopravnímu podniku ve vašem městě.

Cestování městskou hromadnou dopravou bývá v parných dnech náročné. V dopravních prostředcích je často na omdlení a běžně se stává, že ve vaší bezprostřední blízkosti ucítíte nepříjemný závan potu ostatních spolucestujících. Bleskne vám v tu chvíli hlavou, že byste si raději zavolali taxi nebo šli do práce pěšky?

Má to i jiné řešení. Stačí, aby se lidé zamysleli nad pravidelným používáním antiperspirantů před tím, než vyrazí do práce či na nákupy. Zapojte se proto do petice na podporu používání antiperspirantů před jízdou v MHD, která má za svůj cíl zařadit tuto povinnost do přepravních pravidel pro cestující v městských dopravních prostředcích.

Jak na to?

Přejděte na stránku www.svezivzduchvmhd.cz a podpořte petici jediným kliknutím.

Můžete ji sdílet mezi svými přáteli, aby se i oni zapojili do této netradiční akce. Svým podpisem zároveň zjistíte, kdo z vašich přátel petici za používání antiperspirantů, iniciovanou značkou Rexona, také podpořil. Každý hlas se počítá, stačí pár vteřin vašeho času, a cestování ve vaší městské hromadné dopravě bude o poznání příjemnější. Petice platí pro cestující ve městech po celé České republice a na Slovensku.