29032024

úterý, 26 říjen 2021 21:40

Kouzelné prázdniny v Aquapalace Praha

Prodlužte si léto a zavítejte během podzimních prázdnin do nejzábavnějšího aquaparku u nás. Aquapalace Praha nabídne dny plné vodních radovánek, adrenalinových zážitků a bohatého animačního programu pro děti. Akce Kouzelné podzimní prázdniny se koná od 27. do 30. října 2021. V neděli 31. října se pak můžete těšit na pravý, strašidelný Halloween!

 

Nevíte, kam s dětmi vyrazit během podzimních prázdnin? Zavítejte do Aquapalace Praha, kde o teplo, mořské vlny, tobogány a skvělou zábavu není nikdy nouze. Kouzelné prázdniny nabídnou dny plné animačních programů, her a soutěží, které děti promění v pravé korzáry brouzdající karibské moře na pirátské lodi v Paláci pokladů. Každý den je pro návštěvníky připravena také dechberoucí večerní projekce Laser show.

Atmosféru teplých, prosluněných dnů nabídne pravidelné mořské vlnobití nebo Korálový dům s podvodní relaxační hudbou. Jako na pláži se pak budete cítit v POOL BARU, kde servírují výtečné drinky přímo do bazénu. Adrenalinový zážitek si pak můžete dopřát na nejdelší Divoké řece v České republice, která měří rekordních čtvrt kilometru.

Kromě dalších více než 21 skluzavek nebo tobogánu, včetně trychtýře i tandemové skluzavky, kde se s parťákem utkáte o nejrychlejší sjezd, na vás čeká i unikátní propojení tobogánu MAGIC TUBE s virtuální realitou, díky kterému se doslova svezete po mléčné dráze anebo simulátor létání v podvodní VR AVATAR ZONE, který nabídne průlet nad horskými hřebeny.

Testy pro návštěvníky zdarma

Aquapalace Praha všem návštěvníkům, kteří nemají platné očkování, průkaz o prodělání nemoci nebo platný PCR či antigenní test, nabízí antigenní testy ke vstupu do aquaparku zdarma. Díky tomu si tak bez starostí a stresu užijete i následující dny!

Akce v Aquapalace Praha:

27.-30. 10. - Kouzelné podzimní prázdniny

31. 10. - Halloween v Aquapalace Praha Podmínky vstupu a další informace o chystaný akcích nabídnou stránky www.aquapalace.cz.

O Aquapalace Praha:

Aquapalace Praha je 3. nejnavštěvovanějším turistickým cílem v roce 2020 v anketě agentury CzechTourism. V Evropském měřítku je Aquapalace Praha 2. nejnavštěvovanějším aquaparkem za německým Therme Erding, celosvětově je na 12. místě. Zábavně relaxační komplex se rozkládá na ploše 9150 m², podlahová plocha dvoupatrového areálu tvoří 16 851 m². Vodní svět se skládá ze tří samostatných paláců a rozsáhlé venkovní zóny s lehátky i vodními bary, kde jsou návštěvníci obsluhování přímo ve vodě. Palác Dobrodružství nabízí zábavu na 21 tobogánech a skluzavkách, včetně nejdelšího tobogánu v ČR, kde je možné si užít jízdu dlouhou celých 250 metrů – tedy čtvrt kilometru divoké vodní zábavy. Palác pokladů nabízí bazén s mořským vlnobitím či každodenní poutavá projekce Laser Show promítaná na vodní clonu. Saunový svět s venkovní zahradou je největší v ČR, disponuje 18 saunami a prohřívárnami. Dvoupodlažní Fitness se rozkládá na ploše 1 500 m2 a nyní může vpustit dovnitř pouze 10 osob. Luxusní Spa & Wellness nabízí masáže, kosmetiku, manikúru, pedikúru, celotělové rituály a koupele, procedury Hammam a Rassoul, peelingový bar. Středisko zdravotních služeb Aquapalace Balneo & Medical se specializuje na léčebnou fyzioterapii, v současnosti nabízí antigenní a PCR testy přímo v areálu aquaparku. Součástí areálu je rovněž čtyřhvězdičkový hotel s 231 pokoji a kongresovým centrem pro 650 osob. Celý resort zaměstnává více jak 250 zaměstnanců na hlavní pracovní poměr a v sezóně posiluje své řady o více než 500 brigádníků, kteří se starají o komplexní pohodu, relaxaci i zábavu návštěvníků.

Počet návštěvníků v běžném roce bez uzavírek se blíží 1, 2 milionu osob.